Levenskrachten
Therapie - Heling - Coaching - Groei
Headerafbeelding voor visuele ondersteuning van de inhoud

Support en begeleiding

In sessies help ik je om vanuit een andere invalshoek naar jezelf en je situatie te kijken, en zo tot meer inzicht en zelfbewustzijn te komen.

Dit kan je helpen om oude patronen los te laten die je niet meer dienen.
Je leert zo anders om te gaan met wat wezenlijk belangrijk voor je is, op een manier die goed voor je voelt en bij jou past.

Ik bied je een veilige ruimte waarin je dichter bij jezelf kunt komen, ook op moeilijke stukken. Hierin neem ik een open, niet-oordelende houding aan.

Belangrijkste uitgangspunt is: wat is er nu belangrijk voor jou, wat heb jij nodig om verder te komen? Jij geeft aan waar je aan wilt werken.

Lichaamsgerichte Therapie

Soms zijn er veel fysieke of emotionele spanningen, of allebei, in je leven. Misschien functioneer je niet zoals je graag zou willen.

Als je alleen niet verder komt, kan het fijn zijn als er iemand meekijkt naar wat jij nodig hebt om wel weer verder te kunnen.

Meer lezen

Ademwerk

Ademwerk en verbonden ademen kan helpen om je centraal zenuwstelsel tot rust te laten komen en meer te ontspannen.

Blokkades kunnen op deze manier verzachten, verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Meer lezen

Ontspanning

Als je niet makkelijk meer tot ontspannen komt, kan begeleiding helpen om terug een diepere ontspanning in je lichaam te ervaren.

Ik help je om je aandacht meer naar je lichaam te brengen zodat je lichaam en gedachten meer tot rust kunnen komen.

Meer lezen

curve

"Het woord Therapie komt van het oud-Griekse woord Therapeia. De betekenis hiervan luidt ongeveer: Het geven van zorg en aandacht aan een ander door te pogen naast of met die ander te staan als hij of zij in de wereld is en zijn leven leeft."
'Dialogue with R.D. Laing' - Richard I. Evans

Voor professionals

Ben je een professional die met mensen werkt, en wil je graag meer weten wat een lichaamsgerichte manier van werken in kan houden?

Of ben je benieuwd hoe je dit in je eigen praktijk kunt vormgeven? Hiervoor bied ik kennismaking sessies lichaamsgericht werken aan.

Meer lezen

Coaching

Op professioneel vlak kom je vaak voldoende uitdagingen tegen. Meestal zijn er praktische antwoorden op praktische problemen nodig.

Als je echter op persoonlijke stukken geraakt wordt kan het een uitdaging zijn om professionaliteit en persoonlijkheid te combineren.

Meer lezen

Wil je meer weten of heb je vragen?

Aarzel dan vooral niet om telefonisch of via email contact op te nemen, de contactgegevens vind je hieronder.