Levenskrachten
Therapie - Heling - Coaching - Groei
Headerafbeelding voor visuele ondersteuning van de inhoud

Quantum Light Breath

Iedere eerste zondag van de maand doen we de begeleide ademmeditatie 'Quantum Light Breath' van Jeru Kabbal.

Deze meditatie versterkt het contact met je lichaam, gevoel en energie en brengt rust in je gedachten. Het is een innerlijke ervaring die je kan helpen om onbewuste spanningen en oude gedachtepatronen los te laten.

Deze ervaring kan je helpen om je verbinding met jezelf en met het grotere geheel te versterken, en heeft een krachtig positief effect op je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ademen naar je essentie

Je ademt regelmatiger, krachtiger en dieper dan normaal. Hierdoor wordt je lichaam energetisch opgeladen en ben je meer aanwezig in het moment, in het 'nu'.

Al je aandacht gaat steeds naar je ademhaling. Als je afgeleid raakt door gedachten, is er de uitnodiging om je aandacht terug naar de adem te brengen.

Zo ontstaat een ervaring die voorbij gaat aan wat je gedachten steeds vertellen dat belangrijk is, en die je uitnodigt om contact te maken met je energie en je essentie.

Door toe te staan wat zich tijdens de meditatie aandient en dit als een toeschouwer waar te nemen, kan het aan je loslaten.

Praktisch

Data: 5/5 - 2/6 - 7/7 - 4/8 - 1/9

Tijd: 10:30u - 12:00u

Waar: Duinenstraat 197, Wuustwezel

Bijdrage: €15,-

De begeleiding van de meditatie is in het nederlands, de ademmeditatie zelf is in het engels. Ervaring met mediteren is niet nodig.

Er is ruimte voor maximaal 6 personen. Graag vooraf opgeven als je wilt komen, zo kunnen we zo goed mogelijk met iedereen rekening houden.

curve

"Ontwaken is niet een kwestie van werken aan problemen.
Het gaat erom wakker te worden uit de droom waarin die problemen echt lijken."
Jeru Kabbal, Finding Clarity

Jeru Kabbal

De Quantum Light Breath meditatie is ontwikkeld door Jeru Kabbal (1930-2000). Jeru was een spiritueel denker, psycholoog en onderzoeker van bewustzijn en het onderbewuste.

Hij heeft diverse meditaties en trainingen ontwikkeld die gericht zijn op persoonlijke groei en ontwikkeling. Hij was auteur van 'Finding Clarity: A Guide to the Deeper Levels of Your Being'.

Download hier de uitleg over de Quantum Light Breath van Jeru Kabbal zelf, PDF bestand in het engels.

En ten slotte

Gemakkelijke kleding is aan te raden om doorstroming van je energie of eventuele beweging niet te belemmeren.

Graag je eigen yoga matje en/of dekentje meenemen.

Na afloop is er thee.

Wil je meer weten of heb je vragen?

Aarzel dan vooral niet om telefonisch of via email contact op te nemen, de contactgegevens vind je hieronder.